Modart
O Nama

Šivanje Suknji

Obrt za krojačke usluge “Modart” već dugi niz godina uspješno posluje i izrađuje odjeću koja zadovoljava i ispunjava sve zahtjeve klijenata. Nudimo široku paletu krojačkih usluga među kojima izdvajamo šivanje po narudžbi, svečani program te prepravak odjeće kao što su zamjena zatvarača,
skraćivanje i sužavanje.

Modart je obrt koji već
više od jednog desetljeća postoji u krojačkom svijetu. Iskustvo stečeno tijekom godina rada garancija je kvalilete naših usluga.

Šivanje po mjeri

Odjeću izrađujemo od odabranih materijala visoke kvalitete, pri čemu se poštuje tradicionalni načini obrade i pripreme tkanina. Umijećem i kreativnošću Zlatice Pernjak izrađujemo odjeću koja prati najnovije trendove u svijetu mode i nezaobilazan je izbor za muškarce i žene istančanog ukusa svih generacija.

U više od 10 godina postojanja imamo preko tisuću zadovoljnih klijenata koji su uočili šivanje po narudžbi kao veliku prednost. Osim šivanja po narudžbi nudimo prepravke odjeće kao što su zamjena zatvarača, sužavanje i skraćivanje.

Za sve naše cijenjene klijente i one koji će to tek postati, nudimo vrhunsku uslugu šivanja i osobnog odabira tkanina pri čemu ćemo vam vrlo rado pomoći korisnim savjetima.

Vaše zadovoljstvo i samopouzdanje je od neprocjenjive važnosti.

+ Pogledaj Kolekciju Šivanje haljina